15 februari 2018:

Hoe regel je je pensioen als ZZP’er?

jan 24, 2018

Save the date: 15 februari, FNV Lokaal Haarlem & ZELFSTANDIGEN ZONDER PERSONEEL

FNV Lokaal Haarlem nodigt iedere ZZP’er in de regio Haarlem uit voor een bijeenkomst op donderdag 15 februari a.s om 19.30 uur in het nieuwe Vakbondscentrum Haarlem op de Richard Holkade 28
Aan het ZZP-schap zitten vele haken en ogen om succesvol te kunnen zijn. Bezoek deze bijeenkomst om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen en ontdek hierbij wat de gevolgen kunnen zijn voor uw ZZP-bedrijf en wat de FNV voor u kan betekenen.Deze avond is een herhaling en een vervolg op een avond die wij half oktober organiseerden.

Op 17 mei a.s. zullen wij – bij voldoende animo – opnieuw een thema-avond organiseren met meer informatie aan de hand van suggesties van uw kant!

Onderwerpen die aan de orde komen zijn pensioen en verzekeringen, omdat nog steeds veel ZZP’ers niet verzekerd zijn en/of aangesloten bij een pensioenregeling. Denk hierbij om uw vangnet – ook voor uw nabestaanden – mocht u iets overkomen en u het werk daarbij niet meer kunt uitoefenen. Doordat er vele ZZP’ers zijn, waarbij de partner de financiële kant van het bedrijf behartigt, zijn ook zij van harte welkom! Wij willen graag iedere ZZP’er uitnodigen of je nu als schilder, stucadoor, timmerman , ICT’er, consultant of in de Zorg werkzaam bent. Maar ook degene

ZZP’ers in alle sectoren zijn van harte welkom op deze avond. U kunt zich hiervoor aanmelden via de FNV Haarlem pagina op Facebook of bij John Schrama, bestuurslid FNV Lokaal Haarlem.

Dus zet alvast in je agenda:  15 februari 19.30.
Vakbondscentrum Haarlem op de Richard Holkade 28

Alle ondernemers zijn welkom.