Young MKB Haarlem verwelkomt nieuwe bestuursleden!

door | mei 24, 2017

Hoe meer hoe beter! Na een nieuwe huisstijl & nieuwe strategie is een logisch gevolg een praktisch & sterk bestuur. Per vandaag treden Melanie Nahar, Maksym Kapstok, Edwin Dijkhuizen, Clemens van Kooten en Suzan de Boer tot het van Young MKB Haarlem.

Melanie Nahar wordt binnen het bestuur verantwoordelijk voor de digitale uitingen. Met haar jarenlange ervaring vanuit Studio Evers draagt zij bij door een nieuwe standaard neer te zetten. Melanie: “Kwaliteit staat bij design gelijk aan perfectionisme, als je een bedrijf begint kan je niet half aan de slag”.

Maksym Kapstok & Edwin Dijkhuizen runnen innovatie integratie bureau 4 Bis Innovations. “Geen techniek is ons te ingewikkeld” We dragen graag bij aan Young MKB Haarlem als adviseur en praktische uitvoering. Als een lid een vraag heeft dan zijn wij er om dat voor hem of haar op te lossen.

Clemens van Kooten is onlangs gestart bij adviseur financiering Rabobank Haarlem. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsfinanciering en mogelijkheden voor starters in Haarlem.

Suzan de Boer versterkt het team als penningmeester van de vereniging. Suzan ziet kansen om de relatie met het Haarlemse bedrijfsleven verder te versterken meer fiscale & financiële kennis sessies te organiseren.

Melissa Oosterbroek & Martin Opdam zijn blij met de toetreding van de Haarlemse Ondernemers. Deze ondernemers hebben hun hart op de juiste plaats. Zij vinden het leuk om te helpen, nieuwe mensen te ontmoeten en leveren een kwalitatief goede dienstverlening. Net als het team van 2016 met inmiddels oud-bestuursleden Zenab van Zaal, Tom Doomernik, Atin Choenni & Baris Koc.