Young MKB Haarlem en Netwerk023 slaan handen ineen!

door | feb 13, 2017

Afgelopen week hebben de besturen van Netwerk023 en Young MKB Haarlem aangekondigd de handen ineen te slaan. Vanaf nu gaan beide netwerken door onder de vlag van Young MKB Haarlem.

De samenwerking tussen de twee ondernemersnetwerken komt niet uit de lucht vallen. Al jarenlang organiseren de netwerken gezamenlijk verschillende evenementen. De tijd is gekomen om de samenwerking te intensiveren. John Meulemans – oprichter en voorzitter van Netwerk023 – blijft betrokken bij Young MKB Haarlem als nieuw lid in de Raad van Advies.

Young MKB Haarlem voorzitter Melissa Oosterbroek is enthousiast over de fusie. “Door de twee netwerken te versmelten tot 1 groot netwerk, vergroten wij de slagkracht van beide verenigingen. Hierdoor zijn wij in staat om ook komend jaar weer fantastische evenementen te organiseren”.

Op 18 maart aanstaande is het nieuwe Young MKB Haarlem op bezoek bij de Maart- editie van NV Haarlem. Tijdens het item “Gedane zaken” zal aandacht worden geschonken aan de fusie tussen de twee netwerken.