Het Wisseldiner 2017: een geslaagde avond

jun 26, 2017

Na een aantal fraaie ‘draaideurdansen’ voor het pand van de Rabobank, begon het YMKB wisseldiner met uitleg over het project ‘Waterhelden‘ door Annemarie Kok. Het maakte onze groep dorstig en enthousiast. Iedereen wilde wel meedenken over de aanpak van wateroverlast in woonwijken. Niet in de minste plaats omdat we tegelijkertijd kans maakten op een mooie prijs. De creatieve radars bij de ondernemers begonnen te draaien en suggesties kwamen al snel op tafel. Een goed en constructief gesprek was het gevolg.

Ook de presentatie van Meurkens & Meurkens over hun nieuwe aanpak om leegstand in gemeenten tegen te gaan, werd goed ontvangen. Zo goed zelfs dat we bijna ons voorgerecht misten. Al met al was het een geslaagde inleiding van de avond. We hadden meer dan genoeg interessante gespreksonderwerpen voor de rest van het diner.

En wat een heerlijk diner was het. Restaurants ML, Diga en Bis hadden allen drie verschillende gangen voorbereid. Met als absolute uitschieters het voorgerecht van gamba’s bij ML en een mooie malse entrecôte bij Bis. Maar ook het limoen-merengue taartje van Diga werd geprijsd.

Bij Proeflokaal in den Uiver bleef de groep nog tot laat bij elkaar om na te praten, elkaar beter te leren kennen en natuurlijk ook om te netwerken.

 

Wij willen alle YMKB-leden en andere deelnemers heel hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde avond. Onze bijzondere dank gaat uit naar onze Rabobank Haarlem, zij hebben dit event toch maar mooi mede mogelijk gemaakt.

Er komen nog meer YMKB-events aan, dus hou onze Facebook-pagina en nieuwsbrieven in de gaten.

Tot de volgende keer!