Wie is de beste Haarlemse ondernemer 2017?

door | feb 6, 2017

 

Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem? Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem? Wie gaat Michael Hagen, Tim Várdy en Erwin Miedema opvolgen als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs? De vierde editie van dé ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is begonnen. Elke Haarlemse ondernemer kan zichzelf aanmelden. Maar ook kan iedereen een ondernemer als kandidaat voordragen. En zelfs geheime tips over kandidaten zijn welkom. Hoe sterker het kandidatenteam is, hoe spannender het wordt. Aanmelden en voordragen tot uiterlijk maandag 13 februari, 24.00 uur.

De selecties tijdens de wedstrijd gebeuren door een onafhankelijke ondernemersjury van zeven personen onder voorzitterschap van Margot Span (partner van Köster Advocaten). De Haarlemse Ondernemers Prijs wordt ondersteund door 40 partners, waaronder veel vooraanstaande bedrijven, maar ook door 12 ondernemersverenigingen en businessclubs, Haarlems Dagblad, Haarlem Marketing, Gemeente Haarlem en ROC Nova College. De spannende finale-avond met feestelijke prijsuitreiking is op maandag 10 april in de Lichtfabriek in Haarlem.

Alle informatie, aanmeldingen en voordragen via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl. Ben je lid van Young MKB Haarlem? Dan dragen wij je graag óók direct voor bij de organisatie van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2017! Stuur hiervoor een e-mail naar info@youngmkbhaarlem.nl