100 mkb’ers in Noord-Holland krijgen de kans kosteloos een seminar over crowdfunding bij te wonen. Hierin leren zij hoe deze financieringsvorm werkt en wat de mogelijkheden ervan voor hun bedrijf zijn. Mkb’ers die serieus aan de slag willen met crowdfunding, kunnen zich aanmelden voor deze seminars op 2 of 9 april.Crowdfunding biedt kansen voor mkb’ers
Crowdfunding brengt mensen die willen investeren en ondernemers die geld nodig hebben voor start- of werkkapitaal bij elkaar. Het is de snelst groeiende vorm van financieren en investeren in Nederland. Crowdfunding biedt kansen, ook voor mkb’ers. Maar door gebrek aan kennis en informatie maken zij nog weinig gebruik van crowdfunding. Daarom organiseren de provincie Noord-Holland en branchevereniging Nederland Crowdfunding deze twee topseminars.

Leer wat crowdfunding is
Het seminar wordt gegeven door Simon Douw, medeoprichter van crowdfunding adviesbureau Douw&Koren. Hij laat de deelnemers zien hoe zij crowdfunding succesvol kunnen toepassen en reikt tips en tools aan voor het opstarten van een eigen crowdfunding campagne. Verdeeld over twee seminars is er slechts ruimte voor 100 ondernemers. Van deze ondernemers maken er vervolgens 10 kans op persoonlijke coaching tijdens hun eigen crowdfunding campagne.

  • Seminar 1: donderdag 2 april in Het Seinwezen in Haarlem
  • Seminar 2: donderdag 9 april in Het Markthuys MFO in Zwaagdijk, Medemblik
  • Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur inclusief borrel

Meld u aan voor één van de seminars op www.2miljoeninvesteerders.nl.