Vooraankondiging Young MKB Haarlem en de Rabobank Haarlem en Omstreken organiseren het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’ op woensdag 4 juni

In samenwerking met de Rabobank Haarlem en Omstreken organiseert Young MKB Haarlem op woensdag 4 juni het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’. Een avond om te netwerken onder het genot van een heerlijk diner in verschillende restaurants in Haarlem.

Wat is het Rabobank Ondernemers Wisseldiner?
Wellicht heb je voorgaande jaren als eens deelgenomen ken je het concept ‘walking diner’. Dit jaar is het Rabobank Ondernemers Wisseldiner is een avondvullend programma met ontvangst, een interessante spreker, 3-gangendiner in drie verschillende restaurants en een afsluiter met een borrel. Dit betekent dat je bij drie verschillende restaurants een gerecht eet met wisselende tafelgenoten. Op de avond zelf ontvang je de instructie voor jouw wisseldiner.

De deelnemende restaurants zullen wij op de dag zelf bekend maken. Wij beloven je dat ze het waard zijn! De officiële uitnodiging voor het Rabobank Ondernemers Wisseldiner volgt snel als de spreker voor de avond bekend is. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus blok 4 juni vast in je agenda!