Tijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 29 september is Faridah Azimullah gekozen als nieuwe voorzitter van MKB-Haarlem. Zij volgt hiermee Fred Kersbergen op die na 2 jaar de voorzittershamer overdraagt.

Variatie en vernieuwing, dat past bij Faridah Azimullah die op 5 april 1960 geboren is in Hilversum met wortels in Friesland, India en China. Sinds zij in 2010 in Haarlem is komen wonen heeft de stad haar hart gestolen. Ze werkt vanuit Haarlem aan projectontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Ze heeft haar sporen verdiend in de gezondheidszorg van ’Brandcard tot Bestuur’ en studeerde daarnaast management, economie en recht. Haar brede belangstelling voor zowel beleidsontwikkeling als praktische uitvoering, brachten haar van Brussel via Den Haag en Amsterdam uiteindelijk naar Haarlem.

Haar belangstelling voor de kenniseconomie, het ontwikkelen, het delen en het toepassen van kennis hoort bij uitstek bij het midden-en kleinbedrijf, de motor van de Nederlandse economie. Na enkele jaren actief te zijn geweest in het bestuur is ze nu gekozen als voorzitter van MKB-Haarlem. De kans om met en voor ondernemers aan duurzame vernieuwing in Haarlem te werken, heeft haar doen besluiten om deze uitdaging aan te gaan.

MKB-Haarlem

MKB-Haarlem zet zich voor en door ondernemers in voor een gezond ondernemersklimaat in Haarlem en omstreken. Met de tientallen jaren ervaring biedt MKB-Haarlem expertise, kennis en een toegankelijk netwerk. In samenwerking met haar partners organiseert MKB-Haarlem diverse bijeenkomsten waarbij op ondernemersvraagstukken wordt gefocust die een bredere aanpak vragen. MKB-Haarlem bundelt de krachten vanuit het midden- en kleinbedrijf en is dè belangenbehartiger voor ondernemend Haarlem.