Introductie op 10 juni tijdens ‘GaEensVreemd’ in Haarlem

Haarlem, 5 juni 2014 -� BusinessHuis.nl, de overkoepelende digitale verzamelplek voor ondernemers, is vandaag live gegaan. Op 10 juni wordt het initiatief tijdens het netwerkevenement GaEensVreemd in Haarlem bij een breed publiek geïntroduceerd. Het� BusinessHuis.nl is een initiatief van jonge ondernemers � Mignon van Schaik en� Edzard Bijvoet.

Het� BusinessHuis.nl is een digitaal huis waar je als ondernemer alles vindt om inspiratie op te doen, relaties te leggen en de business uit te breiden. In eerste instantie gericht op het Haarlemse, maar ondernemers uit andere regio’s zijn uitgenodigd een BusinessHuis in hun eigen werk- en woongebied te starten. Het BusinessHuis Haarlem en Omstreken biedt een compleet overzicht van de adviesbedrijven, zakelijke evenementen, werkplekken/vergaderlocaties en netwerkorganisaties in de regio.

Het BusinessHuis heeft vier pijlers:� kennis,� contacten,� kapitaal en creativiteit. Mignon van Schaik: “Als ondernemer zoek je antwoorden op vragen. Alleen weet je vaak niet waar je moet beginnen. Wij zagen daar een grote behoefte. Het BusinessHuis wil daarin voorzien.”

“Na het downloaden van de mobiele Web-App krijg je een overzicht van diverse activiteiten. Verder vind je uitgebreide en diverse zakelijke informatie,” legt Bijvoet uit. “Een ondernemer ziet welk netwerk op welke datum een evenement organiseert. Maar ook een geschikte werkplek in de buurt of informatie van andere bedrijven staat op BusinessHuis. We verbinden, brengen vraag en aanbod bij elkaar. Het is net een telefoonboek. Maar dan veel en veel uitgebreider.”

Voor ondernemers is BusinessHuis gratis. Partners zorgen voor de financiële dekking. Op dit moment zijn Rabobank, Gemeente Haarlem, Haarlems Dagblad, Crown, Köster Advocaten, Cobraspen, LightWorks, Myfix en Impromo partner. Het partnernetwerk wordt uitgebreid.

Aanmelden kan nu al op� www.businesshuis.nl. Ondernemers zijn daarnaast van harte welkom bij de lancering tijdens het grote netwerkevenement GaEensVreemd.

Datum: 10 juni 2014

Tijd: 17:00 – circa 21:00 uur

Plaats: Philharmonie Haarlem

Aanmelden:� http://www.gaeensvreemd.nl

Laat zien dat je komt:� http://www.businesshuis.nl/event-agenda/deze-maand/145/Ondernemers-event