Beste ondernemer,Bent u ook benieuwd welke ondernemersinitiatieven het ROI* de afgelopen anderhalf jaar heeft ondersteund? Wij blikken hier op woensdag 15 april vanaf 19.00 uur graag met u op terug in de Sociëteit Vereeniging te Haarlem. Het ROI hoort graag van u welke ondernemersinitiatieven dit jaar op de agenda moeten staan. Hoe kijkt u de toekomst in en is innovatie voor u ook een belangrijk sleutelwoord naar succes? Onze gastspreker van deze avond, Daan Roosegaarde, vertelt over zijn baanbrekende ideeën. Zijn ontwerp van de eerste Glow in the Dark weg bij Oss als onderdeel van zijn concept Smart Highway, kon rekenen op wereldwijde interesse.

Vervolgens nemen drie ondernemers uit Haarlem en omstreken deel aan een tafelforum. Ze vertellen over hun innovatieve ideeën en hoe ze deze tot een succes hebben gemaakt.

Marijke Roskam, journalist bij BNR radio, is deze avond uw gastvrouw en zal ook het tafelforum begeleiden. Na het tafelforum is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en de voor u relevante verbindingen te leggen met collega ondernemers.

Aanmelden en meer informatie

Ga naar https://events.rabobank.nl/haarlem/ROI2015 als u zich wilt opgeven voor deze bijeenkomst. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Meld u zich dus snel, maar uiterlijk 4 april aan. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Met vriendelijke groeten,

 

Wiegert Mulder
Directievoorzitter

* Door relevante verbindingen te leggen, kennis te delen en te inspireren wil het Rabobank Ondernemers Impuls (ROI) lokaal ondernemerschap stimuleren. Sinds de oprichting van het ROI in 2013 zijn diverse initiatieven vanuit het ROI ondersteund.

Meld je aan voor de nieuwsbrief !

Wil je meer informatie of blijf je graag op de hoogte van het laatste ondernemers nieuws? Meld je aan! 

Je hebt je succesvol aangemeld!