Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Michel Ordeman is in 1992 begonnen met de Brouwerij Jopenkerk. Dit voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant. Haarlem staat als bierstad weer op de kaart. In 2014 bleek de Jopenkerk te klein om de gehele bierproductie van de succesformule te huisvesten en is een nieuwe bierproductiehal ontwikkeld in de Waarderpolder.

Young MKB Haarlem en Netwerk 023 zijn van harte welkom om als eerste een rondleiding te krijgen door de nieuwe productiehal van de Jopenkerk. Ben je benieuwd hoe de heerlijke Jopenbiertjes gemaakt en verpakt worden? Of naar het inspirerende verhaal van Michel Ordeman? Wat heeft hem gemotiveerd? Waar hij tegen aan is gelopen en hoe hij dit heeft opgelost? Hoe gaat Jopen haar internationale ambities realiseren? Kort samengevat een inspirerend verhaal van een Haarlemse ondernemer.

Meld je aan voor dit unieke bedrijfsbezoek! Woensdag 25 februari worden we ontvangen bij de Jopen productiehal aan de Emrikweg 19 in de Waarderpolder. Young MKB Haarlem en Netwerk023 bieden na afloop een hapje en het eerste drankje (Jopenbiertje) aan. Let op, er is beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden kan als lid van Young MKB Haarlem of Netwerk023 pluslid via deze link.

Het programma ziet er als volgt uit:

Inloop 16.00 uur

Start rondleiding 16.15 uur

Inspirerend verhaal Michel Ordeman 17.00 uur

Borrel 17.30 uur

 

Met inspirerende groet,

 

Young MKB Haarlem

Netwerk023

Meld je aan voor de nieuwsbrief !

Wil je meer informatie of blijf je graag op de hoogte van het laatste ondernemers nieuws? Meld je aan! 

Je hebt je succesvol aangemeld!