Young MKB Haarlem en de Rabobank Haarlem en Omstreken organiseren het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’ op woensdag 4 juni!

In samenwerking met de Rabobank Haarlem en Omstreken organiseert Young MKB Haarlem op woensdag 4 juni het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’. Een avond om te netwerken onder het genot van een heerlijk diner in verschillende restaurants in Haarlem en omstreken. Een avond voor en door jonge ondernemers!
Wat is het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’?
Wellicht ken je het concept van vorige jaren of van de ‘walking diner’, dit hebben wij ingezet voor het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’. Een avondvullend programma met ontvangst, 3-gangendiner en afsluiter waarbij je je steeds te fiets verplaatst naar de gelegenheden. Dit betekent onder andere dat je bij drie verschillende restaurants een gerecht eet met wisselende tafelgenoten. Op de avond zelf ontvang je de instructies voor jouw wisseldiner.

De deelnemende horeca gelegenheden zullen wij op de dag zelf bekend maken. Wij beloven je dat ze het waard zijn! Het meenemen van je fiets is zeer aan te bevelen.

Aanmelden ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’
Meld je snel aan, het aantal deelnemers is beperkt!

Voor deelname aan het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’ vragen wij een eigen bijdrage van € 30,-. In dit bedrag zijn het 3-gangendiner en consumpties tijdens het ontvangst en het diner inbegrepen.

Meld je aan via de mogelijkheid hieronder om één van de deelnemers van het ‘Rabobank Ondernemers Wisseldiner’ te zijn! Mocht de link niet werken kopier dan de volgende link in je browser (http://www.youngmkbhaarlem.nl/winkel/rabobank-ondernemers-wisseldiner/)

Wij zien je graag op woensdag 4 juni om 17.00 uur bij Rabobank, Dreef 40 te Haarlem voor een afwisselende en inspirerende avond!

Meld je aan voor de nieuwsbrief !

Wil je meer informatie of blijf je graag op de hoogte van het laatste ondernemers nieuws? Meld je aan! 

Je hebt je succesvol aangemeld!