Studio Evers Haarlem

Bekijk profiel

YMKB Profiel

Voornaam

Melanie

Achternaam

Nahar

Bedrijfsnaam

Studio Evers Haarlem BV

Postadres

Bakenesserstraat 13 bg

Postcode

2011 JJ

Plaats

Haarlem

Telefoonnummer

023 5316762

E-mail

info@studio-evers.nl

Biografie

Studio Evers haalt graag het beste van jouw dienst of product naar boven. Samen denken wij na over de juiste manier om dit te communiceren. Met behulp van een perfecte formule: superstrak ontwerp gecombineerd met gebruikersverleiding en de slimste manieren om goed vindbaar te zijn in Google.

Bel met: 023 5316762. Studio Evers ontwerpt, coördineert, analyseert en houdt voor jou de juiste lijn vast. Want bij een succesvol bedrijf is alles perfect op elkaar afgestemd: corporate design, webdesign en marketing strategie.

 

HET DOEL

Wij helpen bedrijven vanuit het juiste perspectief naar zichzelf te kijken, zodat zij ontdekken wat relevant voor ze is. En wat hun visie het beste verwoordt. En vertalen dit door naar een passende stijl, corporate identity en campagne.

 

VOOR WIE

Wij werken voor bedrijven in dienstverlening (business-to-business), bedrijven in retail (business-to-consumer), horeca en uitgevers. Voor hen zorgen wij met name voor consistentie in huisstijlen (corporate identity), werken aan uitbreiding van naamsbekendheid of bedenken concepten die omzetverhogend zijn.

⇢ Bezoek onze website: studio-evers.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief !

Wil je meer informatie of blijf je graag op de hoogte van het laatste ondernemers nieuws? Meld je aan! 

Je hebt je succesvol aangemeld!