helpendehans

Bekijk profiel

YMKB Profiel

Voornaam

Hans

Achternaam

Westerman

Bedrijfsnaam

Helpendehans

Plaats

Haarlem

Telefoonnummer

+31611721900

E-mail

info@helpendehans.nl

Biografie

Klant en (interim) professional dichter bij elkaar brengen. Persoonlijke aandacht geven. Jouw dromen en ambities achterhalen en kijken waar wij jou kunnen helpen. Daar staat HelpendeHans voor.

HelpendeHans heeft ruime kennis, expertise en ervaring binnen Consultancy | Recruitment | Detachering | Outplacement |  Training & Opleidingen.

Dankzij de achtergrond binnen de arbeidsbemiddeling en de zakelijke dienstverlening weten wij goed vraag en aanbod te inventariseren. Door een persoonlijk en ontspannen gesprek met klant en professional aan te gaan, proberen wij de juiste match te realiseren. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau zijn wij een professioneel sparringpartner voor klanten en stakeholders.

Bij diverse netwerk- en businessverenigingen zijn wij (bestuurlijk-) actief betrokken om een bijdrage te leveren aan nieuwe (maatschappelijke) inzichten, kennis, ervaring en ideeën én deze uit te dragen. Dankzij deze netwerken hebben wij de kennis en expertise in huis, die jij of jullie nodig kunnen hebben en stellen ook graag ons netwerk aan jou open.

Specialties:

Bemiddeling van operationele-, commerciële- en leidinggevende posities binnen de zakelijke- en financiële dienstverlening op het gebied van o.a. sales, accountmanagement, recruitment en HRM.

Tevens ook inzetbaar voor outplacementtrajecten en coaching- en begeleidingstrajecten.

Voor meer informatie: info@helpendehans.nl | +316-11 721 900

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief !

Wil je meer informatie of blijf je graag op de hoogte van het laatste ondernemers nieuws? Meld je aan! 

Je hebt je succesvol aangemeld!