Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Club Phil Blind Date concert Philharmonie Haarlem en ALV

18 april 2017 @ 7:45 pm - 11:00 pm

Blind date Club Phil in de Philharmonie!

De Stadschouwburg & Philharmonie Haarlem nodigt Young MKB Haarlem uit voor een prachtig concert. Voor aanvang van dit concert geven wij om 20:00 uur onze Algemene Ledenvergadering van 2017. En na het concert zal –onder het genot van een drankje– een korte presentatie worden gegeven over het sponsorprogramma voor de culturele instantie. Daarna kunnen we vrij netwerken in de foyer.

Agenda

  • 19:45 – Inloop
  • 20:00 – Algemene Ledenvergadering
  • 21:00 – Concert Club Phil – Verso
  • 22:00 – Presentatie Stadschouwburg & Philharmonie  Haarlem
  • 22:15 – Borrel met de Founders en Thomas Wilson genootschapsleden

Over het Club Phil Blind Date concert

Club Phil beweegt zich sinds jaar en dag op het snijvlak van muziekstijlen. Muziek die zich niet zo makkelijk laat pakken en constant in beweging is. De blind date in deze serie is bedoeld om in te kunnen spelen op de actualiteit. Vorig jaar heeft directeur en spreekstalmeester van de serie, Jaap Lampe, deze actualiteit samen met het publiek ingevuld. Dit jaar diende de actualiteit zich op een andere manier aan.

Tijdens het vorige Club Phil concert ontbrak panfluitist Matthijs Koene wegens ziekte. Die panfluit was nu juist het instrument waar Lampe zich op verheugde. Dus nu hij komt alsnog, tijdens ‘Club Phil – Blind Date’ met gitarist Stefan Gerritsen. Samen vormen zij ‘Verso’; een uniek en virtuoos duo met een grote passie voor zowel klassieke als hedendaagse klassieke muziek. Zoiets heb je nog nooit gehoord.

 

Dit event is alleen toegankelijk voor Young MKB Haarlem leden en Netwerk 023 Plus leden. Registreren kan tot 8 april via de aanmeldenknop hieronder of deze eventbrite link.

[av_button label=’Aanmelden’ link=’manually,https://www.eventbrite.com/e/young-mkb-algemene-ledenverdagering-en-club-phil-tickets-32112608677′ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’no’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

Locatie